Badrumsrenovering och våtrum för dig i Kalmar, Oskarshamn och Västervik

Hos mig på Frekas måleri o golv AB hjälper jag både privatpersoner och företag i Kalmar, Oskarshamn och Västervik med närliggande områden med allt från våtrum till slipning av golv och badrumsrenovering. Jag har mycket kunskap och lång erfarenhet inom mitt yrke, och kan därför hjälpa dig med det allra mesta inom både måleri och golv.
Jag arbetar med noggrannhet, kvalitet och effektivitet för att du som kund i Kalmar, Oskarshamn eller Västervik med omnejd ska kunna bli så nöjd som möjligt med den hjälp som du får inom exempelvis badrumsrenovering eller våtrum. För mig är det viktigt att kunna erbjuda alla kunder den hjälp som de är i behov av, oavsett deras förutsättningar eller hur mycket hjälp de vill ha inom det här området.
Har du i Kalmar, Oskarshamn eller Västervik med omnejd frågor eller funderingar när det gäller de tjänster som jag erbjuder inom badrumsrenovering eller våtrum, hör gärna av dig så svarar jag så fort som jag kan! Jag ser fram emot att höra av från dig och kunna hjälpa dig med tillgodose dina behov.